bg

Nieuws

Cenzaa!

Vanaf februari werk ik naast hannah met het 100% Nederlandse merk Cenzaa. Een merk waar naast huidverbetering ook ontspanning en beleving hoog in het vaandel staan. Vanaf april kunt u ook kennismaken met de Diamond Touch. Een pijnloze behandeling met als resultaat: een nieuwe, jonge en vooral gladde huid. U gaat weer stralen! Revolutionaire huidverbetering zonder chirugie. 

 

Nieuw bij Beautysalon Puur!

Nu verkriijgbaar bij Beautysalon Puur de nieuwe make-up van Extenso Milano. Deze make-up lijn is van Italiaanse bodem en heeft spectaculaire kleuren. De prijzen beginnen bij € 5,70 voor de lip- en oogpotloden tot € 14,90 voor de vloeibare make-up. In december ontvangt u bij aankoop van 20 euro een mooie make-up spiegel en bij aankoop van 3 producten of meer onvangt u een mini lipgloss.

Ik Skin & Age

De IK Skin & Age is een mooie en intensieve behandeling voor de rijpere, vermoeide of vale huid. Door de behandeling wordt de aanmaak van elastine en collageen gestimuleerd. Het resultaat is direct na de behandeling zichtbaar. U ziet een verbetering van de spankracht, vermindering van de fijne lijntjes, een vervaging van de tekenen van vermoeidheid en veroudering en u huid voelt zijdezacht aan.

Tijdens de uitgebreide behandeling wordt er gewerkt met intensieve peelings en een spectaculair modellerend en zelfstandig verwarmend masker. De temperatuur onder het masker wordt ongeveer 42 graden. U kunt ook kiezen voor een Power programma, deze behandeling is zonder het modellerend masker. Onder het kopje behandelingen vindt u een uitebreide beschrijving van de behandelingen.

De beste resultaten worden verkregen in kuurverband. Hoeveel behandelingen daadwerkelijk nodig zijn hangt af van de conditie van de huid en het gewenste effect. 

Maskers van BeautyFace

Nieuw bij Beautysalon Puur zijn de maskers van Beauty Face. 

De voorgevormde maskers van BeautyFace bevatten hoogwaardige serums met een direct merkbaar resultaat. De huidopname techniek en het compres zorgen voor effectieve opname in de huid. Geschikt voor alle huidtypen, huidproblemen en leeftijden.

Er zijn maskers voor het gezicht, de ogen, de handen en de voeten en ze kunnen worden gecombineerd met alle behandelingen.

Gezichtsmaskers zijn € 7,50 tijdens de behandeling. Ze zijn ook verkrijgbaar voor thuisgebruik. Per stuk zijn ze dan € 6,00 en 3 stuks voor € 15,00.

Oogmaskers voor bijvoorbeeld de kraaienpootjes, wallen of kringen kosten € 6,00.

De hand- of voetmaskers zorgen ervoor dat u heerlijk zachte handen of voeten krijgt, een echte verwennerij nu het buiten guur weer wordt. De handen of voeten worden eerst gescrubd waarna het masker wordt aangebracht. Ze kosten € 12,50.

Het nieuwe merk IK Skin Perfection!

Beautysalon Puur heeft een nieuw huidverbeterend merk opgenomen, IK Skin Perfection. IK heeft 100% actieve cosmeceuticals en geen huidonvriendelijk ingrediënten, geur- en kleurstoffen.

Om kennis te kunnen maken met de behandelingen van IK Skin Perfection zijn er op vrijdag 12, 19 en 26 juni speciale IK dagen in mijn salon.

Tijdens deze dagen kunt u een afspraak maken voor een kennismakingsbehandeling van 30 minuten voor maar 19,50 euro. Ook zijn er tijdens deze speciale IK dagen leuke actie's in de salon waar u gebruik van kunt maken. Bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan nu snel een afspraak!

Actie's Maart 2015

In maart is er weer de grootste Beauty beurs van Nederland. Hier worden de nieuwe voorjaarskleuren en de nieuwe producten gepresenteerd. Om plaats te maken voor deze nieuwe producten heeft Beautysalon Puur veel mooie kortingen op diverse producten.

Mineral care en hannah

5% korting bij aankoop van 1 product

10% korting bij aankoop van 2 producten

15% korting bij aankoop van 3 producten of meer

Aanbiedingen en kennismakingssets vallen niet onder de staffelkorting

Mineralogie

20% korting op alle make-up van Mineralogie

Phytocure

25% korting op alle voedingssuplementen van Phytocure

Aanbieidngssets hannah

Milk en lotion 50 ml van € 35,50 voor € 25,-

Milk, lotion en 24h crème 50 ml van € 73,50 voor € 50,-

24h crème van € 38,- voor € 29,95

Sieraden

30% korting op alle armbanden, kettingen en sjaals

Hannah Huidspecialist

Sinds oktober 2011 werk ik met het merk hannah en ben ik een hannah huidcoach. Dit betekent dat ik, naast mijn opleiding schoonheidsspecialiste, de basisopleiding van hannah heb afgerond. 

In 2013 ben ik begonnen met de benodigde opleidingen om hannah Specialist in huidverbetering te worden. Als hannah Specialist in huidverbetering ben je nog beter in staat om de huid te analyseren en de huid te verbeteren en in een goede conditie te brengen.

Hiervoor moet je eerst de opleiding Bindweefselmassage volgen. Deze opleiding heb ik in juli 2013 succesvol afgerond.

Daarna heb ik de specialisatie fruitzuren gedaan. Dit is een intensieve peeling van de huid waardoor de huidstructuur verbetert, pigmentvlekken verbeteren en de huid gezonder en steviger wordt.

Als laatste heb ik de opleiding Probleemregistratie gedaan. In deze opleiding specialiseer  je je om huidziekten en huidafwijkingen te herkennen en te behandelen. Bijvoorbeeld eczeem, rosacea, pigmentverstoringen, afwijkende plekjes op de huid, steelwratjes, couperose.

Juli 2013 heb ik de laatste opleiding afgerond. Ik ben er trots op dat ik nu officieel een hannah Specialist in huidverbetering ben.

  • Beautysalon PUUR
  • De Baanderhoek 12
  • 7948 DT Nijeveen
  • T: 0522-855522
  • M: 06-41241406
  • info@beautysalon-puur.nl
  • KvK nummer 50908316